Cafeneaua Trandafirul-bleu

Imi doresc ca acest forum sa poarte amprenta celui care alege sa-si impartaseasca gandurile, sentimentele in scris sau imagini(poze), despre el, ea, viata, dragoste, prietenie
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 DESPRE INGERI !

Go down 
AuthorMessage
ana16
♚Admin♚
♚Admin♚
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 3131
Puncte Puncte : 3464
Reputatie Reputatie : 3
Varsta Varsta : 74
Localizare Localizare : Galati

PostSubject: DESPRE INGERI !   Wed Oct 25, 2017 7:15 am
Acesti îngeri aduc speranta si ajutor celor care lupta, ne reînnoieste încrederea în Dumnezeu si în bunatatea Lui infinita. Ei aduc compasiune în viata noastra si ne ajuta sa întelegem ca dragostea lui Dumnezeu se revarsa în orice moment asupra noastra, sa constientizam faptul ca suntem în permanenta protejati si îndrumati. De asemenea, ne îndeamna sa ne manifestam recunostinta pentru toate binefacerile pe care le primim.

Îngerii compasiunii sunt intermediari între Dumnezeu si oameni: ei intervin în favoarea noastra si obtin pentru noi gratia compasiunii divine atunci când suferim sau când ne simtim abandonati si uitati de Dumnezeu.

Aceasta compasiune poate fi traita în nenumarate moduri, de multe ori fara sa ne dam seama. Ea se poate manifesta fie prin interventia unui prieten într-un moment de disperare, printr-un surplus de energie atunci când ne simtim abatuti, fie printr-o schimbare de atitudine a celor apropiati noua, printr-o situatie profesionala oportuna sau chiar printr-o întâlnire care ne poate transforma existenta. Situatiile cele mai dificile se rezolva atunci, caci descoperim solutii imediate la problemele noastre chiar si în momentele cele mai critice. În ignoranta noastra punem aceste evenimente pe seama întâmplarii, când ele sunt de fapt inspirate de îngerii compasiunii care lucreaza fara încetare înspre binele nostru.

Constientizarea faptului ca aceste interventii sunt de origine divina ne determina sa ne pastram speranta chiar si atunci când nu ne merge bine. Într-un moment sau altul lumina va straluci în întuneric, iar obstacolele de care ne loveam tot timpul se vor aplana de la sine. Niciodata nu trebuie sa încetam sa avem încredere în compasiunea divina.

Ne rugam îngerilor compasiunii sa fie tot timpul alaturi de noi. Sa nu cautam sa controlam evenimentele, ci sa le acceptam ca binefaceri permanente de la Dumnezeu. Sa fim mai generosi si mai toleranti cu ceilalti si cu noi însine.

De vreme ce Dumnezeu nu ne condamna iremediabil si ne acorda Gratia Sa, sa stim si noi la rândul nostru sa primim cainta celuilalt si sa-l iertam cu toata inima.

Compasiunea divina îmi da puterea sa accept si sa iert

.din viata ingerilor...net.

Back to top Go down
View user profile http://www.anitanna.wordpress.com
ana16
♚Admin♚
♚Admin♚
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 3131
Puncte Puncte : 3464
Reputatie Reputatie : 3
Varsta Varsta : 74
Localizare Localizare : Galati

PostSubject: Re: DESPRE INGERI !   Wed Oct 25, 2017 7:17 am


Back to top Go down
View user profile http://www.anitanna.wordpress.com
Blue Sky
☆grafician☆
☆grafician☆
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1290
Puncte Puncte : 1573
Reputatie Reputatie : 1
Localizare Localizare : in Europa

PostSubject: Re: DESPRE INGERI !   Sat Oct 28, 2017 10:42 pm

foarte interesant articolul


Back to top Go down
View user profile http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Sponsored content
PostSubject: Re: DESPRE INGERI !   

Back to top Go down
 
DESPRE INGERI !
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cafeneaua Trandafirul-bleu :: Discutii :: Topicul zilei-
Jump to: